Mijn tante is een vampier - Van Reeth, Gitta, ....- (Averbode : Averbode, 2017)
1. Mijn tante is een vampier  Gitta Van Reeth – illustraties: Eric Bouwens Raf heeft totaal geen zin om bij zijn tante Vie te gaan logeren. Want zijn tante is een vampier! Daar is Raf rotsvast van overtuigd. Maar zijn ouders zijn niet te vermurwen en hij moet toch naar zijn tante. Hoe kan hij dit weekend overleven?
Met illustraties van Eric Bouwens
Leesniveau: AVI:M5 (oud: AVI 6)