De nieuwe van de klas - Tellier, Mélanie, ....- (Averbode : Averbode, 2017)
2. De nieuwe van de klas Mélanie Tellier – illustraties: Thierry Christmann Het is niet gemakkelijk als je vader militair is. Je bent vaak gescheiden van elkaar, maar daarbovenop moeten Daniël en zijn ouders elke vier jaar verhuizen omdat zijn vader een nieuwe missie heeft! Deze zomer is het weer zover. En Daniëls leven verandert voor de zoveelste keer: een nieuw huis, een nieuwe omgeving en ook een nieuwe school ... Pfff…
Met illustraties van Thierry Christmann
Leesniveau: AVI:M5 (oud: AVI 7)