De kleine Buffett : zijn beleggingsfilosofie samengevat - Beijersbergen, Patrick J. C., 1968- (Amsterdam : Business Contact, 2016)
Warren Buffett is de bekendste belegger en investeerder ter wereld. Hij en zijn beleggingsmaatschappij Berkshire Hathaway worden al decennia op de voet gevolgd. In De kleine Buffett vat financieel expert Patrick Beijersbergen zijn inzichten voor u samen. Buffetts filosofie is een wonder van eenvoud en gezond verstand; hij gaat voorbij aan de hypes van de dag. Wie met dit boekje in de hand de beurs volgt, leert op een systematische manier te kijken naar bedrijven en hun beleggingspotentieel. Rendement verzekerd!
Keywords: Beurs - Beleggen