Cijferspelmat : beweeg en leer. (Rotterdam : Kakels, 2017)
Cijferspelmat. Bewegenderwijs cijfers en sommetjes leren. Plaats handen en voeten op de mat. Bijvoorbeeld 1 hand op de 6 en dan een voet op het + teken. Hand op de 2 en een voet op de uitkomst.... 8. Kinderen kunnen alleen spelen, met z'n tweeen of met groepjes. Natuurlijk kunnen ze zelf sommen verzinnen voor elkaar maar ook kun je spelen en varieren met de kleuren van de cijfers en ook bijvoorbeeld tafels laten lopen. De spelmogelijkheden zijn legio. Op www.cijferspelmat.nl staat nog meer aanvullende informatie en additionele opdrachtkaarten op PDF formaat. Kinderen vanaf circa 5 jaar kunnen hier mee aan de slag en de sommetjes kunnen in moeilijkheidsgraad meegroeien met het reken niveau van de kinderen. Op basisscholen dus inzetbaar van groep 3/4 tot en met 7/8. Maar ook erg leuk om thuis spelenderwijs getallen en rekenenen mee te oefenen. De mat is gemaakt van sterk maar lichtgewicht nonwoven materiaal. Dit materiaal is sterk, wasbaar en compact. We adviseren de cijferspelmat te gebruiken op een zachte ondergrond zoals vloerbedekking, tapijt of een ander kleed. Op een gladde ondergrond gebruiken in combinatie met een antislip mat. Geleverd in mooie full colour bedrukte verpakking (25 x 20 x 5 cm)
Educatief speelmateriaal.