Cecilia: algemene muzikale vorming : AMV1 : handleiding - Mussels, Els, ....-; Dheedene, Yannick, ....- (Brugge : Die Keure, 2014)
Bevat: Samenzang en stemvorming - Ritme en melodie
Cecilia is een stoere meid die je gidst doorheen de lessen AMV, een all-in methode die vertrekt vanuit het zing- en spelplezier. De aanpak en het opzet van de totaalmethode Cecilia is uniek in het deeltijds kunstonderwijs. De methode vertrekt in de eerste plaats vanuit de ervaring, en niet vanuit de partituur. Cecilia is ook al klaar voor het nieuwe Vlaamse Decreet binnen het DKO en houdt rekening met de nieuwe focuspunten.
Keywords: Muzikale vorming