Noortje in het bos - Van der Heijden, Annemarie, ....- (Wommelgem : Van In, 2017)
Noortje speelt met haar hondje in het bos. Een eekhoorn, egeltjes, kastanjes, rode paddenstoelen ... Noortje vindt het heerlijk in het bos. Een vertederend en vrolijk verhaal over een meisje en haar hond, die samen in het herfstbos spelen. Voor peuters vanaf 18 maanden, met de wereld rondom het kind als thema.
Keywords: Seizoenen - weer