De nacht van halloween - Serre, Béatrice, ....-; Hariga, Véronique, ....- (Averbode : Averbode, 2017)
Tijdens de nacht van Halloween mogen de spookjes Bol en Dol voor het eerst de mensenwereld in. Ze mogen er niet spreken en niet lachen, maar vooral: voor middernacht moeten ze weer naar huis.
Keywords: Halloween