Krullenbol : kopieermap. (Brugge : Die Keure, 2017)
Krullenbol is een methode voorbereidend schrijven voor alle kleuterklassen. Het is een methode die je als leerkracht bewustmaakt van het ontwikkelingsproces die het kind moet doorlopen om tot schrijven te komen. Er is enkel een kopieermap voor de leeftijdsgroep 5+. In de kopieermap vind je alle materiaal voor individueel gebruik. Werkbladen en opdrachten Individuele schrijfpatroonkaarten Schrijfhoudingspictogrammen
Auteur: Dorine Cleve
Keywords: Schrijven ; Kleuteronderwijs -- Didactiek