Wolf - Swerts Knudsen, Sophie, ....- (Wommelgem : Van In, 2017)
1ste prijs KJV 2011 -Als Seppe hoort dat hij kanker heeft, sluit hij zich helemaal af. Tot hij op een dag een boek krijgt over indianen waar hij zich helemaal in verdiept.