Jacht op de kattenbeul - Lagrou, Patrick, 1949- (Wommelgem : Van In, 2017)
Niels is dol op computers, drones en katten. Als iemand in zijn buurt plots katten begint te vermoorden, ontdekken zijn klasgenoten hoe bijzonder Niels is.
Syndroom van Asperger - Themaboek Anders en ok!