De bende van Teiresias : van zilver zal de ketel zijn - Tijsmans, Mark, ....- (Wommelgem : Van In, 2017)
In Teiresië wonen mensen, elfen en kabouters in vrede samen. Om de oude koning Teiresias onsterfelijk te maken, is een speciale toverdrank nodig.