Ik moet mee - De Bruijn, Jorien, ....- (Wommelgem : Van In, 2017)
Lena en haar broer moeten mee als hun ouders verhuizen naar een tropisch eiland om er te beginnen met gastenverblijven. Maar dat valt niet mee …
Met illustraties van Sylvia Weve