Rom bom big! - Dijkstra, Lida, 1961-; Janssen, Mark, 1974- (Wommelgem : Van In, 2017)
AVI-niveau: start - Het is een prachtige zomerdag. Saar nodigt Big uit voor het eten. Als Big de deur uit wil gaan, ziet hij dat het wit is. Dus is het koud! Hoe kan dat?