Flop is goed! - Van Kollenburg, Carla, ....-; Fienieg, Annette, ....- (Wommelgem : Van In, 2017)
AVI-niveau: AVI E3 - Flop is veel te klein en te dun. Buurman wil dat hij sport, zijn oom dat hij meer eet, zijn neef neemt hem mee naar de kermis en zijn juf naar zee … Niets helpt! Themaboek 'Anders & oke'