Op weg en 8 andere verhalen over Kid Kat - Neyens, Dirk, ....-; Bouwens, Eric (ill.), ....- (Wommelgem : Van In, 2017)
AVI-niveau: GROEIBOEK AVI start- M3 - Kid is geen gewone kat, hij is geheim agent. Samen met zijn partner Big vangt hij boeven. Als gemene honden alle vis willen stelen, schiet Kid in actie.