Zeg dan wat, guus! - Vermeulen, Moniek, 1959-; Bramlage, Doesjka (ill.), ....- (Wommelgem : Van In, 2017)
AVI-niveau: SAMENLEESBOEK AVI start – E3 - Sil krijgt een ezel die hij Guus noemt. Maar er is iets raars met Guus: hij balkt niet! Samen met zijn buurmeisje Jet besluit hij om Guus balkles te geven.