De magische pen - Van Sever, Nadja, ....-; Georger, Lucie, ....- (Wommelgem : Van In, 2017)
Mats heeft dyslexie en wordt gepest door Daan en Andreas. Op een dag krijgt Mats een magische pen en plots schrijft hij foutloos. Is alles nu opgelost? Themaboek 'Anders & oké'