Mr Stink - Walliams, David, ....-; Blake, Quentin, 1932- (Wommelgem : Van In, 2017)
Chloë is heel eenzaam, tot ze een zwerver, Meneer Stink leert kennen. Ze besluit hem bij haar thuis in het schuurtje te verstoppen …