Een kanarie in mijn hoofd - Franck, Ed, 1941-; Georger, Lucie, ....- (Wommelgem : Van In, 2017)
Nominatie KJV 2012 - Wout raakt tijdens een bezoek aan het bejaardentehuis bevriend met Mo, een krasse knorpot van negentig. Samen beleven ze de gekste avonturen!