Een vreemd feestje - Westera, Bette, 1958-; De Wolf, Alex, ....- (Wommelgem : Van In, 2017)
1ste prijs KJV 2016- De oma's en opa's van Job organiseren een speurtocht met schatgraven voor Job en zijn vrienden. Maar het wordt donker en er is nog niemand terug thuis …