De drie ??? : alarm in het dinopark - Pfeiffer, Boris, ....-; Juch, Harald (ill.), ....- (Wommelgem : Van In, 2017)
AVI-niveau: AVI M5 De drie ??? gaan naar het Dinopark. Ze kijken er hun ogen uit, maar al gauw ontdekken ze vreemde dingen. Ze besluiten 's nachts de wacht te houden …