Mijn broer is niet gek - Loeters, Hilde, ....-; Te Loo, Sanne (ill.), ....- (Wommelgem : Van In, 2017)
Inclusieve griffel 2007 -AVI-niveau: AVI M5 - Jonder is uitgenodigd op een feestje van Liesbeth. Net die avond moet hij op zijn broer Dries passen. Hij zoekt een oplossing. Maar dan verdwijnt Dries … Themaboek 'Anders & oké'