Big en de doos en 7 andere dierenverhalen - Bergh, Inge, ....-; Westerduin, Anne, 1945- (Wommelgem : Van In, 2017)
AVI-niveau: GROEIBOEK AVI E4-M5 Op Boerderij De Bonte Bende valt altijd wat te beleven. Wat doet Kuuk de haan in een molsgat? En wat zit er in de doos van Big? Kan de ezel Gijs vliegen?