Vals spel in de manege - Cobben, Margriet, ....-; Miltenburg, Sanne (ill.), ....- (Wommelgem : Van In, 2017)
AVI-niveau: SAMENLEESBOEK AVI M5-M6 Janke is dolgelukkig als ze dankzij de oude baron toch kan deelnemen aan de springwedstrijd in de manege. Maar wat is haar rivale Marie-Belle van plan?