De bankroof - Dijkstra, Lida, 1961-; Van Egeraad, Els, ....- (Wommelgem : Van In, 2017)
AVI-niveau: AVI E3 Twee boeven willen de bank beroven, hoort Rik. De sheriff wil niet luisteren. Daarom maakt Rik een plan met zijn vrienden Maan en Uil. Zal het lukken?