Een vlinder op je neus - Van Grootel, Leny, ....-; Meijer, Marja, 1966- (Wommelgem : Van In, 2017)
AVI-niveau: AVI M4 - Floor moet een bril. Ze ziet een heel mooie vlinderbril, maar papa kiest een stomme saaie. Floor doet alsof de bril weg is. En dan gaat papa naar de politie … Themaboek 'Anders & oké'