Werk in de tuin en 7 andere seizoensverhalen - Walleghem, Heidi, ....-; Bramlage, Doesjka (ill.), ....- (Wommelgem : Van In, 2017)
AVI-niveau: GROEIBOEK AVI M4-E4 Het is carnaval. Pim en Nel verkleden zich. In de lente zaaien ze groenten en bloemen in de tuin en vieren ze een heel bijzondere Moederdag.