Help, een nijlpaard! - Visser, Rian, 1966-; Meirink, Tineke (ill.), ....- (Wommelgem : Van In, 2017)
AVI-niveau: SAMENLEESBOEK AVI E4 – M6 Debby mist haar hondje Pluis. In de speelgoedwinkel ziet er een zielig nijlpaard. Debby bevrijdt hem en trekt met hem op stap. Kan ze hem weer vrolijk maken?