Anna heeft luisjes - Amant, Kathleen, ....- (Wommelgem : Van In, 2017)
Anna heeft jeuk in haar haar: ze heeft luisjes. Mama wast het haar van Anna en gebruikt een speciale luizenkam. Dan zijn alle luisjes gelukkig weg.
Keywords: Lichaam