Karel en zijn nieuwe vriendje - Slegers, Liesbet, 1975- (Wommelgem : Van In, 2017)
Er komt een nieuwe jongen bij Karel in de klas. Karel en Mick vinden elkaar meteen leuk. Samen eten ze fruit, spelen ze met de bal … Ze zijn meteen vrienden! themaboek 'Anders & oké'
Keywords: Vriendschap