Dag meneer, hebt u een hond? - Huiberts, Marjet, 1960- (Wommelgem : Van In, 2017)
Mik wil graag een hond kopen, maar er zijn er geen in de dierenwinkel. Het is moeilijk om een ander dier te kiezen. Toch vindt Mik een heel lief huisdiertje … Met illustraties van Iris Deppe
Keywords: Huisdieren