Wat knap, klein wit visje! - Van Genechten, Guido, 1957- (Wommelgem : Van In, 2017)
De vriendjes van Klein wit Visje kunnen van alles: zeegras knippen, koprollen maken, licht geven in het donker. Zou Klein wit visje ook iets bijzonders kunnen?
Keywords: Dieren