Draakje druk - Freeman, Mylo, 1959- (Wommelgem : Van In, 2017)
Draakje Druk wiebelt en wipt, hij draait en tolt en spettert. Hij stoot zijn kommetje soep en vliegt veel te snel. Wordt dit draakje ooit nog wel rustig? themaboek 'Anders & oké'
Keywords: Jezelf zijn