Op reis - Van Genechten, Guido, 1957- (Wommelgem : Van In, 2017)
Kikker heeft nog nooit gereisd. Op een dag vraagt zijn vriend Egel of hij meegaat met hem. Dagenlang zijn ze onderweg, door de velden, over bergen …
Keywords: Vakantie