Ik wil een walvis! - Westera, Bette, 1958- (Wommelgem : Van In, 2017)
Tim wil graag een huisdier, want Eva heeft een walvis, Jasper een lama en Jeroen een dino. Zijn ouders denken dat hij alles verzint. Maar is dat wel zo? - Met illustraties van Loes Riphagen
Keywords: Huisdieren