Een thuis voor Corneel - Kamphuis, Martine, ....- (Averbode : Averbode, 2017)
3. Een thuis voor Corneel – Martine Kamphuis (historisch, Eerste Wereldoorlog) (10/11/2017) met tekeningen van Isabel Bouttens 1914. Corneels broer Florent trekt als soldaat naar het front. Wanneer Antwerpen gebombardeerd wordt, vlucht Corneel samen met zijn familie naar Nederland. Zal hij zijn broer ooit nog weerzien?
Met tekeningen van Isabel Bouttens
Doelgroep: Lager onderwijs, 2de en 3de graad