Een hond in de ruimte - Artigue, Julien, 1981- (Averbode : Averbode, 2017)
3. Een hond in de ruimte Julien Artigue – illustraties: Yuio Laïka was de eerste hond in de ruimte. Beleef haar ruimteavontuur mee, door de ogen van Laïka zelf!
Met illustraties van YUIO
Leesniveau: AVI:E5 (oud: AVI 7)