Psychologie : een inleiding - Zimbardo, Philip George, 1933-; Johnson, Robert Lee, 1941-; McCann, Vivian, ....- (Amsterdam : Pearson Benelux, 2017)
Hoe zitten mensen in elkaar, waarom doen ze wat ze doen en waar ligt de grens tussen normaal en abnormaal? Dit zijn een paar van de vragen die in deze inleiding in de psychologie aan de orde komen. De student maakt kennis met de kernconcepten van de psychologie, de klassieke studies en recente ontwikkelingen. Deze geactualiseerde editie sluit nog beter aan op het referentiekader van de Nederlandse en Vlaamse student.
14.4 Hoe kunnen we de invloed van stress op onze gezondheid verminderen?
Bevat verklarende woordenlijst, literatuur en index
Keywords: psychologie