Inleiding groepsdynamica - Alblas, Gert, ....-; Vos, Willem, ....- (Groningen : Noordhoff, 2014)
Mensen brengen een groot deel van hun leven in groepsverband door. Ze vormen een gezin, zijn lid van een club en ze werken, leren en overleggen in teamverband. Welke functies hebben groepen voor ons en welke invloed heeft een groep op onze opvattingen, wensen, gevoelens en gedragingen?
Keywords: #KVHB:Groepsdynamica.; #KVHB:Sociale psychologie; Groepsdynamiek; groepen; groepsgedrag