Hoera, ontslag! : in vier stappen naar een gelukkiger (werk)leven - Lysens, Rilla, ....- (Gent : Borgerhoff & Lamberigts, 2017)
Of je nu aan de deur gezet wordt dan wel zelf de benen neemt: een ontslag brengt altijd een pak vragen en onzekerheden met zich mee. Want hoe je het ook draait of keert: je werk is niet enkel een manier om geld te verdienen. Het is deel van je leven en bepaalt wie je bent en hoe je evolueert. Steeds meer mensen willen een bewuste keuze maken in hun carrière, willen zinvol werk verrichten zonder dat het hun leven beheerst. Een ontslag is dan ook vaak een ingrijpende gebeurtenis, die mentaal een grote impact kan hebben. Ervaringsdeskundige Rilla Lyssens toont ons in haar boek 'Hoera, ontslag!' hoe ontslag ook het begin van iets nieuws kan zijn, van een positieve omwenteling. Aan de hand van getuigenissen en oefeningen biedt dit boek inzicht in hoe je om kan gaan met de twijfel en stress die een ontslag met zich meebrengt. Rilla Lyssens is een gecertificeerd coach gespecialiseerd in stress & burn-out coaching. Met haar bedrijf Bloom Coaching & Development begeleidt ze tal van werknemers naar een fijnere werktoekomst.
Keywords: Ontslag