21 dagen : 100 challenges voor een gezonder, wijzer en blijer leven - De Bock, Wim, ....-; Vanderhaegen, Pieter, ....- (Gent : Borgerhoff & Lamberigts, 2016)
Willen we niet allemaal ons leven in meer of mindere mate een nieuwe koers geven? Hebben we niet allemaal nood aan verandering soms? De vastgeroeste gewoontes doorbreken, kappen met wat je ongelukkig maakt. Dit boek biedt liefst honderd uitdagingen om daar wat aan te doen. Om gezonder te gaan leven, fi tt er en slanker te worden. Of om meer levenswijsheid te vergaren, spiritueler te zijn. Of om gewoon blijer in het leven te staan, met meer zelfvertrouwen. Je hebt steeds 21 dagen om een uitdaging waar te maken. Want de wetenschap zegt dat het drie weken duurt eer je een gewoonte kan aan- of afleren. Na 21 dagen is er een nieuw inzicht ontstaan, een routine gebroken, een vers pad gevonden. En dan is het aan jou om door te zett en. Dit boekje helpt je omje leven op een nieuw spoor te zett en!
Keywords: Zelfontplooiing