Taalontwikkelingsstoornissen in de klas : praktische handelingsadviezen en tips - Sanders, Bernadette, ....- (Tielt : Lannoo Campus, 2017)
Een taalontwikkelingsstoornis (TOS) is één van de meest voorkomende stoornissen bij kinderen, gemiddeld hebben in elke klas van dertig kinderen twee kinderen een TOS. Dat betekent dat iedere leraar ermee te maken krijgt.In dit praktische boek staat helder uitgelegd wat een taalontwikkelingsstoornis is, hoe je het kunt herkennen en wat je als leraar kunt doen om een kind met een TOS te ondersteunen. De vele voorbeelden uit de praktijk en de praktische tips laten zien wat je als leraar in de klas kunt doen.Onmisbare informatie voor iedere leraar in het basisonderwijs, voortgezet onderwijs en in het MBO.