Sint wil op vakantie - Stals, Bieke, ....- (Wommelgem : Van In, 2017)
NOVEMBER: Sint wil op vakantie Auteurs: Bieke Stals & Ineke Marynissen Sint en Piet gaan op vakantie aan zee. Maar Sint houdt al zijn kleren aan en zo herkennen de kinderen hem. Dat is wel fijn, maar hij wil ook rust … - Sinterklaas
Keywords: Sinterklaas