Oefentherapie bij peesaandoeningen - Mahieu, Nele, 1980-; Witvrouw, Erik, 1965- (Antwerpen : Standaard uitgeverij Professional, 2013)
'Oefentherapie bij peesaandoeningen' bespreekt de evaluatie en behandeling van patiënten met peesaandoeningen. De kinesitherapeut kan er gemakkelijk mee aan de slag en leert de technieken op een veilige manier toe te passen
Keywords: Bewegingstherapie