Van buurtwerk 2.0 naar buurtwerk 3.0 : krijtlijnen tussen verleden, heden en toekomst - Anthone, Patrick, ....- (Antwerpen : Garant, 2017)
Anno 2017 bestaat het Brugse buurtwerk net geen dertig jaar. Dit boek is het resultaat van een inspirerend visietraject waarin werd teruggeblikt op de historische wortels van het buurtwerk, kritisch werd gereflecteerd over hedendaagse uitdagingen en complexiteiten, en stevige toekomstscenario's werden verbeeld.
Patrick Anthone, Hilde Ballegeer, Evelyne Deceur UGent, John Decoene, Stefaan Lambrecht, Frank Myny, Geert Pollin, Griet Roets en Koen Timmerman