Rust in je huis en je hoofd : het slimme organizing boek - Van Wesenbeeck, Sara, ....- (Tielt : Lannoo, 2017)
Een opgeruimd huis én een opgeruimd hoofd aan de hand van haalbare stappenplannen en praktische tipsSara Van Wesenbeeck is dé organizing specialist van de Lage Landen
Keywords: Opruimen