Wijs waterwennen : fiches met de oefenstof - Taets, An, ....-; Plaetinck, Silke, 1981-; Van Puyvelde, Shela, 1986- (Leuven ; Den Haag : Acco, 2017)
Deze oefenfiches zijn geselecteerd uit het boek Wijs Waterwennen(Taets et al. 2015). De selectie werd gemaakt met het oog op: de verschillende aspecten van de nieuwe leerlijn zwemmen; de mate van zefstandigheid waarmee een kind met de foto als kijkwijzer aan de slag kan; de minileerlijnen zoals duiken en krokodil - om de fiches optimaal te gebruiken , raden we je aan het boek Wijs Waterwennen grondig te doornemen.
Keywords: Zwemmen -- Didactiek