De wolf wil niet! - Boonen, Stefan, 1966-; Zwinnen, Bram, ....- (Averbode : Averbode, 2017)
Tandarts Wilfred Konijn brengt een bezoek aan de dieren van het zomerwoud. Hij ziet sterke tanden, mooie tanden, kleine muizentandjes en hersteld een gebroken snijtand. En dan is Jacob Wolf aan de beurt...
Keywords: Lichaam