Spiegel jezelf spel : ...en vergroot je zelfvertrouwen. (Amsterdam : Dubbel Zes Uitgeverij, 2017)
Leer jezelf kennen en vergroot je zelfvertrouwen Spontaan, sportief, grappig, dapper, eerlijk, vrolijk. Voor iedereen van 8 tot 88 jaar die in de spiegel durft te kijken om zo zijn zelfvertrouwen te vergroten. Spiegel jezelf! Kijk met een positieve blik en zie je kwaliteiten. Met het Spiegel-jezelf-spel ontdek je spelenderwijs op een leuke spannende manier je sterke eigenschappen. Raak zo snel mogelijk al je kaarten kwijt en hoor wat anderen zo leuk aan je vinden. Je zult zien dat het je verrast! Complimenten die de winnaar zou kunnen krijgen: „Ik vind het kaartje met grappig erop goed bij jou passen, omdat je me vaak aan het lachen maakt.“ - Remedial Teaching - Faalangst