Okidootjes : veerkracht : positief denken én doen. (Amsterdam : Dubbel Zes Uitgeverij, 2017)
Leer positief denken én doen! Ontdek spelenderwijs met deze kaartenset: • hoe je een positieve focus ontwikkelt; • hoe je om kunt gaan met verandering, tegenslag en andere stressvolle situaties; • hoe je oplossings- en doelgericht denkt zodat je zelfvertrouwen en daadkracht krijgt.